10 συμβουλές για να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη!

10 συμβουλές για να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη!

O χρόνος αφήνει επάνω μας τα σημάδια του, υπενθυμίζοντάς μας πώς δεν κάνει διακρίσεις. Kαι παρόλο που οι περισσότερες από εμάς έχουμε αποδεχτεί και αγαπήσει τις ρυτίδες και τις άσπρες τούφες μας, πάντα ένα κομμάτι μας θα θέλει να δείχνει πιο νεανικό και όμορφο. Ευτυχώς, υπάρχουν απλοί και φυσικοί τρόποι για να το πετύχουμε!

1. Φόρα αντηλιακή κρέμα χειμώνα-καλοκαίρι

Το αντηλιακό δεν μας προστατεύει μόνο από τις ακτίνες του ήλιου αλλά και από τις κηλίδες, τις πανάδες και τις ρυτίδες που κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται γερασμένο. Γι' αυτό, λοιπόν, φροντίστε να φοράτε αντηλιακή κρέμα χειμώνα - καλοκαίρι και θα δείτε άμεσα τα αποτελέσματα.

2. Κάνε ένα κοντό και μοντέρνο κούρεμα

Αν δεν φοβάστε τις ριζικές αλλαγές, σας προτείνουμε να το τολμήσετε ένα κοντό και μοντέρνο κούρεμα. Καρέ ή αγορίστικο, αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και δώστε άλλον αέρα στις εμφανίσεις σας. Για πιο σέξι look, κάντε αφέλειες!

3. Μη βγάζεις λεπτά τα φρύδια σου

Ευτυχώς η μόδα που ήθελε τα φρύδια των γυναικών πολύ λεπτά, πέρασε και μας άφησε στην ησυχία μας. Ευτυχώς, δηλαδή καθώς τα λεπτά φρύδια μας μεγαλώνουν και κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο αποδυναμωμένο και γερασμένο. Άφησε, λοιπόν, πυκνά τα φρύδια σου άφοβα!

4. Φόρα μολύβι ματιών πάνω-κάτω

Μια πολύ γνωστή μακιγιέζ, η Kimberly Soane, συμβουλεύει τις γυναίκες που θέλουν να δείχνουν νεότερες, να βάζουν μολύβι και πάνω και κάτω από τα μάτια τους.  Έτσι, τα μάτια σου θα δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα σου πιο φωτεινό.

5.  Παίξε με τα χρώματα και τις αντιθέσεις στα ρούχα

Επέλεξε να φοράς ρούχα στα αγαπημένα σου χρώματα και να τα συνδυάζεις άφοβα μεταξύ τους, με τρόπους που αναδεικνύουν τη χαρούμενη πλευρά σου και σε κάνουν να σφύζεις από ζωντάνια και καλή διάθεση. «Παίξε» με τις πιο σικ αντιθέσεις, όπως το κλασικό άσπρο - μαύρο και τράβηξε τα βλέμματα πάνω σου.

6. Χαμογέλα

Το μεγαλύτερο όπλο γοητείας μιας γυναίκας είναι το χαμόγελό της! Αυτό την κάνει ακαταμάχητη και να φαίνεται νεότερη! Γιατί; Επειδή δεν φοβάται να δείξει το παιδί που κρύβει μέσα της!

7. Βάψε τα μαλλιά σου σε γλυκές αποχρώσεις

Μερικές φορές, μια απλή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μπορεί να αλλάξει όλη μας την εμφάνιση: να αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας, να γλυκάνει το πρόσωπό μας και… να κρύψει και χρόνια. Βρες το χρώμα που μαλακώνει τα χαρακτηριστικά και σου ταιριάζει και μη διστάσεις να το τολμήσεις.

8. Κοιμήσου καλά και πολύ

Ο ύπνος θρέφει μικρούς και μεγάλους και πραγματικά κάνει θαύματα! Όταν ξεκουράζεσαι και κοιμάσαι αρκετά, αυτό φαίνεται και στο δέρμα σου, το οποίο το επόμενο πρωί μοιάζει πιο ξεκούραστο και νεανικό!

9. Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου

Ένταξε την άσκηση στο καθημερινό σου πρόγραμμα σαν ευχάριστη ενασχόληση και όχι σαν καταναγκαστικό έργο. Τα σπορ, αλλά και το γρήγορο περπάτημα για 30 λεπτά την ημέρα είναι μία πολύ καλή επιλογή για να το πετύχεις. Τα αποτελέσματα της γυμναστικής δεν θα περιοριστούν μόνο στο πρόσωπο και το σώμα σου, αλλά και στη διάθεσή σου.

10. Ενυδατώσου

Η επαρκής ενυδάτωση, παρ’ ότι συχνά την αμελούμε, είναι εξαιρετικά σημαντική για όλους μας, αφού αποτελεί έναν αναντικατάστατο σύμμαχο για την υγεία και την εμφάνισή μας. Μην αμελείς να ενυδατώνεσαι, πίνοντας πολύ νερό και εφαρμόζοντας κρέμες που χαρίζουν φρεσκάδα στο δέρμα.

v