Ήθελαν τρίτο παιδί και τελικά η ζωή τους χάρισε...τρίδυμα

Ήθελαν τρίτο παιδί και τελικά η ζωή τους χάρισε...τρίδυμα

Ένα ζευγάρι ήθελε να χαρίσει στα δυο μικρά του παιδιά ένα ακόμα αδερφάκι για να συμπληρωθεί η ευτυχία της οικογένειας. Απ' ότι φαίνεται οι ουρανοί ήταν κάτι παραπάνω από ανοιχτοί, καθώς η ζωή τους χάρισε όχι ένα...αλλά τρία μωράκια!

Η Holly Bassler, 33 ετών, έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε στον υπέρηχο ότι ήταν έγκυος σε τρίδυμα! Με δυο παιδιών κάτω των 2 ετών δεν ήταν σίγουρη ότι θα τα έβγαζε πέρα.

Τώρα, όμως, 18 μήνες μετά, η Holly δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, καθώς ο Judah, ο Jamie και ο Jack είναι τα 3 «θαυματάκια» της. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολο να έχεις πέντε παιδιά κάτω των 5 ετών.

«Με τον σύζυγό μου θέλαμε τρία παιδάκια που να είναι κοντά ηλικιακά, ώστε να μεγαλώσουν μαζί. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα αποκτούσαμε τρία μωρά ταυτόχρονα και μάλιστα φυσικά! Δεν υπάρχει ιστορικό στην οικογένειά μας για δίδυμα πόσο μάλλον για τρίδυμα» είπε η μητέρα ενώ συνέχισε λέγοντας «Φοβόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα με 5 παιδιά».

Στις 34 εβδομάδες, η Holly έκανε καισαρική τομή και τα τρίδυμα γεννήθηκαν στις 10 Μαΐου του 2020.

«Ανησυχούσα για το πώς θα ήταν τα πράγματα με πέντε παιδιά, αλλά ήταν μαγικό ότι το σώμα μου μεγάλωσε τρία μωράκια ταυτόχρονα. Είναι αληθινή ευλογία. Η ζωή μας μπορεί να είναι πολύ έντονη και χαοτική, όμως είμαστε ευτυχισμένοι» δήλωσε συγκινημένη η μαμά, ενώ πρόσθεσε ότι η άφιξη των τριών μωρών έκανε πολύ καλό και στα δυο μεγαλύτερα παιδιά της.

Πηγή: thesun.co.uk

v