11χρονη επέζησε από συντριβή αεροπλάνου - την έσωσε η αγκαλιά του πατέρα της!

11χρονη επέζησε από συντριβή αεροπλάνου - την έσωσε η αγκαλιά του πατέρα της!

Το Σαββατοκύριακο, η 11χρονη Laney Perdue πετούσε με επιβατικό αεροπλάνο μαζί με τον μπαμπά της και τρεις ακόμα επιβάτες όταν ξαφνικά έπεσε και συνετρίβη κοντά στη λίμνη Michigan.

Η Laney ήταν η μοναδική επιζήσασα από το θανατηφόρο δυστύχημα του Σαββάτου, το οποίο στοίχισε τη ζωή όλων των άλλων επιβαινόντων, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μαμά του κοριτσιού, Christie Perdue, η επιβίωσή της έχει να κάνει λιγότερο με την τύχη και περισσότερο με την τελευταία πράξη αγάπης του πατέρα της.

Το κορίτσι σώθηκε από τον μπαμπά της που, θέλοντας να την προστατέψει, την αγκάλιασε σφιχτά κατά τη συντριβή του αεροπλάνου. «Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του συζύγου μου. Έδινε τις καλύτερες αγκαλιές και θεωρώ ότι άρπαξε την κόρη μας και την προστάτευσε. Αυτή είναι η τελευταία της ανάμνηση πριν από το δυστύχημα» λέει χαρακτηριστικά η Christie.

Το 11χρονο κορίτσι νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα αλλά η κατάστασή της είναι σταθερή και λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται από το Νοσοκομείο Παίδων.

Από τα τέσσερα άτομα που σκοτώθηκαν, το ένα ήταν ο πατέρας της 11χρονης, τα άλλα δύο άτομα ήταν ένα ζευγάρι, τις ταυτότητες των οποίων αναγνώρισε η Εκκλησία και το τέταρτο άτομο, που ήταν και ο πιλότος του επιβατικού αεροπλάνου, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από τους συγγενείς του.

Τα αίτια της συντριβής ερευνώνται από τους αρμόδιους φορείς.

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v