Τζ. Κλούνεϊ: δεν ήθελα παιδιά, αλλά η αγάπη μου για την Αμάλ άλλαξε τα πάντα

Τζ. Κλούνεϊ: δεν ήθελα παιδιά, αλλά η αγάπη μου για την Αμάλ άλλαξε τα πάντα

Ο ιδιαίτερα αγαπητός Τζορτζ Κλούνεϊ λατρεύει τον νέο του ρόλο ως πατέρας και περνάει πολύ χρόνο φροντίζοντας τα δίδυμά του. Ο ηθοποιός όμως παραδέχτηκε ότι στην αρχή είχε πολλούς δισταγμούς και δεν ήξερε αν ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, θυμήθηκε την ημέρα που έμαθε ότι αυτός και η σύζυγός του Αμάλ περιμένουν δίδυμα. Μιλώντας στον Μαρκ Μάρον, εξομολογήθηκε αρκετά πράγματα για τον εαυτό και τη σχέση του.

«Ακούστε, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Και τότε μπήκε στη ζωή μου αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος και ερωτεύτηκα παράφορα. Από τη στιγμή που τη γνώρισα, ήξερα πως όλα θα ήταν διαφορετικά.

Δεν περίμενα ότι θα αποκτούσαμε δίδυμα. Είναι εκείνη η στιγμή που πηγαίνεις στον γιατρό και σου βγάζουν αυτό το κομμάτι χαρτί που είναι το υπερηχογράφημα και σου λένε: "Ορίστε, είναι αγόρι'' και απαντάω ''φανταστικά'' και μετά μου λένε ότι ''και το άλλο είναι κοριτσάκι''. Και εγώ έπαθα σοκ.

Η αδελφή της Amal έχει δίδυμα και έμεινα άναυδος γιατί... ήμουν κάπως έτοιμος για ένα παιδί... Τώρα όμως το λατρεύω» παραδέχτηκε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς εκείνος και η σύντροφός του αποφάσισαν να γίνουν γονείς, είπε:

«Ήμασταν παντρεμένοι ένα χρόνο περίπου και ήμασταν στο σπίτι ενός φίλου που είχε ένα φασαριόζικο και αντιπαθητικό παιδί. Θυμάμαι να λέω "Θεέ και Κύριε". Βγήκαμε έξω από το σπίτι με την Αμάλ να κάνουμε μια βόλτα και τότε είπε: "Είμαστε πολύ τυχεροί στη ζωή". Της απάντησα ''Ναι, είμαστε τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον'", ''Φαίνεται ότι αυτή η τύχη θα έπρεπε να μοιραστεί με κάποιους άλλους ανθρώπους'', μου είπε»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο 60χρονος μοιράστηκε το ένα πράγμα που θέλει να εμφυσήσει στα παιδιά του. «Μπορώ να επιβιώσω από οτιδήποτε και αυτό είναι κάτι που θέλω να πάρουν τα παιδιά μου».

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v