Μαμά γέννησε ολόιδια τριδυμάκια - οι πιθανότητες ήταν 1 στα 200 εκατομμύρια

Μαμά γέννησε ολόιδια τριδυμάκια - οι πιθανότητες ήταν 1 στα 200 εκατομμύρια

Ο Alex και η έγκυος γυναίκα του Amy Lindsay, έπεσαν από τα σύννεφα όταν στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον γυναικολόγο, στην 12η εβδομάδα κύησης, έμαθαν ότι δεν περιμένουν ένα αλλά τρία μωράκια!

Ωστόσο, τους περίμενε ακόμα μία έκπληξη: τα 3δυμάκια τους ήταν πανομοιότυπα κάτι που, σύμφωνα με τους ειδικούς, συμβαίνει μία φορά στα 200 εκατομμύρια. Το ζευγάρι, που έχει ήδη άλλα δύο παιδιά 4 και 2 χρονών αντίστοιχα, είναι πλέον περήφανοι γονείς 5 υπέροχων παιδιών.

«Νιώθω ευλογημένη» λέει σήμερα η χαρούμενη μαμά, χωρίς όμως να ξεχνάει την ανησυχία της όταν μπήκε εσπευσμένα να γεννήσει με καισαρική τομή στις 35 εβδομάδες. 



«Ήταν μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου, αλλά και τα τρία μωρά γεννήθηκαν υγιή και σε ικανοποιητικά κιλά» θυμάται. «Ωστόσο, δεν πέρασα εύκολα μέχρι να γεννηθούν τα 3δυμα. Δυσκολευόμουν ακόμα και να ντυθώ ή να  καθίσω» λέει η Amy . Σήμερα όμως, απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους αν και παραδέχεται πως η ώρα του ταΐσματος είναι μια πραγματική πρόκληση, αφού συνήθως πεινάνε και τα 3 ταυτόχρονα. 

Ο Alex, ο οποίος είναι επίσης τρισευτυχισμένος με τα νέα μέλη της οικογένειας, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να διευκολύνει την Amy και έχει αναλάβει πλήρως τον ρόλο του μπαμπά πέντε παιδιών. 

Πηγή: mirro.co.uk

v