Ρ. Ρέβη: το τρυφερό μήνυμα στις μαμάδες που αγωνιούν για τα πρόωρα μωράκια τους

Ρ. Ρέβη: το τρυφερό μήνυμα στις μαμάδες που αγωνιούν για τα πρόωρα μωράκια τους

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προωρότητας, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη θυμήθηκε την περίοδο που γέννησε τα πρόωρα διδυμάκια της, καρπούς του έρωτά της με τον Αποστόλη Τότσικα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη αναφέρεται στο θέμα της προωρότητας. Σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη των διδύμων, όταν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 73 μέρες, όπου ανησυχούσε πάνω απ’ όλα για την υγεία των μωρών της.

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα στη σελίδα της στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα πρόωρα μωρά της:

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα, παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ, σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι και σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v