12χρονος έμαθε ότι έχει άλλον βιολογικό πατέρα – έγινε λάθος στην εξωσωματική

12χρονος έμαθε ότι έχει άλλον βιολογικό πατέρα – έγινε λάθος στην εξωσωματική

Τον Ιούλιο του 2019, η Donna και ο Vanner Johnson πήραν μερικά τεστ DNA γι’ αυτούς και τα παιδιά τους, έτσι για να δοκιμάσουν πως γίνεται και να περάσουν καλά. Πήραν τα δείγματα, τα έστειλαν στο εργαστήριο και αμέσως μετά ξέχασαν και ότι το είχαν κάνει. Ώσπου μια μέρα, το τηλέφωνο χτύπησε για τ’ αποτελέσματα.

«Με πήρε ο άντρας μου και μου είπε ότι είχε στα χέρια του τα αποτελέσματα», θυμάται η Donna, «και πως κάτι δεν πάει καλά».

Απ’ ότι έδειξε το τεστ, ο μικρότερος γιος τους δεν «ταίριαζε» απόλυτα με την υπόλοιπη οικογένεια. «Το χαρτί έλεγε ότι ο αδερφός του είναι ετεροθαλής και ήταν αληθινά σοκαριστικό», λέει η μαμά.

Το ζευγάρι τότε ξεκίνησε να ανατρέχει σε όσα προηγήθηκαν της γέννησης του μικρού τους γιου. Ο Vanner είχε κάποια προβλήματα υγείας που έκαναν τη φυσιολογική σύλληψη σχεδόν αδύνατη. Έτσι κατέφυγαν στη λύση της εξωσωματικής. «Μου έγινε εμφύτευση με δύο έμβρυα του άντρα μου», θυμάται η Donna, «τα οποία παρέλαβε ένας μεταφορέας για να τα πάει με ασφάλεια στο εργαστήριο».

Εκεί, σκέφτηκαν, θα μπορούσε να έχει γίνει το λάθος και τα έμβρυα να μην είναι του Vanner αλλά κάποιου άλλου.

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει τι τους είχε συμβεί, αλλά αποφάσισαν να το αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να εξηγήσουν στα παιδιά τους πως έχει η κατάσταση.

Ο Vanner έκανε τη δύσκολη κουβέντα με τον 12χρονο γιο τους, θυμίζοντάς του τα τεστ που είχαν κάνει όλοι, εξηγώντας του τη διαδικασία μέσω της οποίας τον συνέλαβε η μαμά του και, κατόπιν, το γεγονός ότι δεν είναι αυτός ο βιολογικός του πατέρας. Φυσικά, τον διαβεβαίωσε πως ότι κι αν έχει συμβεί, είναι ο μπαμπάς του κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Ο επόμενος που έμαθε τα νέα ήταν ο μεγαλύτερος γιος τους, ο οποίος τους καθησύχασε με τη σειρά του, ότι δεν αλλάζει κάτι και συνεχίζει να βλέπει τον Tim σαν τον αγαπημένο του αδερφό.

Στη συνέχεια, επανέλαβαν το DNA τεστ για να λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες και με βάση αυτές, άρχισαν να αναζητούν τον βιολογικό πατέρα του παιδιού τους. Η έρευνα τους οδήγησε στον Devin και την Kelly McNeill, γονείς τριών παιδιών. Όταν επικοινώνησαν μαζί τους, οι McNeill ήταν διστακτικοί, δέχτηκαν όμως να κάνουν τεστ DNA με έξοδα των Johnsons.

Τα αποτελέσματα ήταν κατηγορηματικά, ο Tim Johnson ήταν βιολογικός γιος του Devin McNeill.

Τώρα ήταν η σειρά του άλλου ζευγαριού να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Οι δυο γονείς μίλησαν στα τρία παιδιά τους, εξηγώντας τους το μπέρδεμα μέσω του οποίου έχουν πλέον έναν ετεροθαλή αδερφό.

Από την αποκάλυψη κι έπειτα, οι δύο οικογένειες έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές κι έχουν περάσει χρόνο μαζί σε μια προσπάθεια να χωνέψουν το περίεργο γεγονός και να κάνουν τον Tim να νιώσει πιο όμορφα. «Δεν είναι δικό μας παιδί», λέει η Kelly Mc Neill, «αλλά είναι μέρος της οικογένειάς μας».

«Λατρεύουμε τον γιο μας», λέει η Donna Johnson, «αλλά άσχετα από αυτό, πιστεύουμε ότι κανείς δεν θα έπρεπε να βρεθεί σ’ αυτήν τη δύσκολη θέση εξαιτίας ενός λάθους που έγινε σε ένα εργαστήριο».

Πηγή: today.com

v