Μαμά γέννησε έξω από το σπίτι της λίγα λεπτά πριν φτάσει βοήθεια

Μαμά γέννησε έξω από το σπίτι της λίγα λεπτά πριν φτάσει βοήθεια

Είναι φορές που μια γέννα κρατάει ώρες και άλλες που κρατάει μόλις λίγα λεπτά. Άλλες φορές πάλι, η μαμά δεν προλαβαίνει καν να φτάσει στο μαιευτήριο. Η Emily Johnson, ας πούμε, κατάφερε να φτάσει μέχρι την πρασιά έξω απ’ το σπίτι της, όπου και γέννησε τελικά.

Η Emily και ο Michael κάθονταν ήσυχοι στο σπίτι τους, μία εβδομάδα νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία της εγκυμοσύνης, όταν η έγκυος άρχισε να νιώθει τις συσπάσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Μόλις συνειδητοποίησαν ότι δεν τους παίρνει να περιμένουν άλλο, ξεκίνησαν για το μαιευτήριο. «Μέσα σε 20-30 λεπτά, οι συσπάσεις έγιναν υπερβολικά πυκνές, έρχονταν ανά λεπτό», λέει η μαμά, «και είπαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο και να φύγουμε χωρίς να χάσουμε λεπτό».

Έτσι και έκαναν, προσπάθησαν δηλαδή, γιατί η Emily δεν πρόλαβε ούτε να κάτσει στη θέση της. «Μόλις φτάσαμε στο αμάξι, είπα ότι δεν μπορώ να μπω”», θυμάται η Emily, «και ότι προτιμώ να γεννήσω στο γρασίδι».

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά και την μαμά της Emily, για να έρθει κι εκείνη όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Τελικά, μετά από πολλές βαθιές αναπνοές και ουρλιαχτά, το αγοράκι τους ήρθε στον κόσμο πριν προφτάσει να έρθει βοήθεια.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο μικρούλης ήταν ήδη στην αγκαλιά της μαμάς του και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι, ότι λίγο αργότερα, ο Michael αντιλήφθηκε ότι το απίθανο περιστατικό είχε καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Έτσι ο μικρούλης θα έχει το βίντεο της γέννας του για αναμνηστικό!

Πηγή: honey.nine.com.au

v