Μετά από μια βδομάδα που πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας έχω καφέ αίμα. Είναι φυσιολογικό;

Μετά από μια βδομάδα που πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας έχω καφέ αίμα. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Την ημέρα που μου τελείωσε η περίοδος είχα ερωτική επαφή και έγινε ένα ατύχημα. Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας μέσα σε δύο ώρες. Μετά από μια εβδομάδα περίπου έχω καφέ αίμα. Είναι ανησυχητικό ή φυσιολογικό; Και πόσες μέρες κρατάει περίπου;
Απάντηση:

Το χάπι της επόμενης μέρας είναι μια έντονη ορμονική παρέμβαση οπότε δικαιολογεί και μια μικρή αιμορραγία άσχετη με την αναμενόμενη περίοδο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v