Μπάμπαλη: δεν μπορώ να κάνω παιδιά – έχω θέμα υγείας, αλλά επιμένουν να ρωτάνε

Μπάμπαλη: δεν μπορώ να κάνω παιδιά – έχω θέμα υγείας, αλλά επιμένουν να ρωτάνε

Η γνωστή τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον σύντροφό της, το παιδί που θα ήθελε αλλά δεν έκανε ποτέ καθώς και για την απώλεια του μπαμπά της με τον οποίο ήταν πολύ δεμένη.

Αναφερόμενη στο θέμα της απόκτησης παιδιών, είπε στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό: «δεν ήταν δυστυχώς στο χέρι μου να κάνω παιδιά. Δεν μας έκατσε που λέμε. Ο κόσμος ρωτάει και δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας. Πρέπει να το πάρεις απόφαση πως η ζωή και χωρίς παιδιά είναι ωραία. Ξέρω από μικρή ηλικία πως είχα θέμα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Είναι δυσάρεστο και άδικο για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδιά». 

Σχετικά με τον σύντροφό της, επεσήμανε ότι είναι μαζί 18 χρόνια, αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που θέλει. 

«Είμαι μαζί με τον σύντροφο μου 18 χρόνια. Όλοι οι φίλοι μου μου λένε πως αλλάζουν όλα. Έγινε μια αναποδιά και το αναβάλαμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να φορέσω νυφικό, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε γάμους άλλων, στον δικό μου δεν θέλω να πάω. Κάποια πρακτικά θέματα λύνεις με ένα γάμο, είναι τυπικό».

Όσο για την απώλεια του μπαμπά της είπε: «Ήταν ο πρώτος γονιός που έφυγε. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Ήταν εξαιρετικός πατέρας, είχε όμορφη σχέση με τα παιδιά του. Είχε κάνει τα πάντα για τα παιδιά του».

Πηγή: newsbeast.gr

v