Βρέθηκε μωρό που αγνοούνταν για 36 ώρες - ήταν μέσα σε αυτοκίνητο που κλάπηκε

Βρέθηκε μωρό που αγνοούνταν για 36 ώρες - ήταν μέσα σε αυτοκίνητο που κλάπηκε

Ένα μωρό 1 έτους από την Πολιτεία της Τζόρτζια, στις ΗΠΑ, αγνοούνταν για 36 ολόκληρες ώρες, από τη στιγμή που κάποιοι έκλεψαν το αυτοκίνητο των γονιών του ενώ ο μικρός ήταν ακόμη μέσα. Ευτυχώς, το μωρό βρέθηκε και επέστρεψε σώο στην αγκαλιά της μαμάς του.

Η Deonna Bray έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν, πριν λίγες μέρες, μαζί με το ξεκλείδωτο αμάξι της, άγνωστοι έκλεψαν και τον 1 έτους γιο της, τον οποίο δεν είχε βγάλει ακόμη από το καθισματάκι του.

Το αυτοκίνητο κλάπηκε από ένα ανοιχτό πάρκινγκ κοντά στο σπίτι της οικογένειας την ώρα που οι γονείς ξεφόρτωναν τα ψώνια. Οι αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο παρατημένο λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της ίδιας μέρας, αλλά το μωρό έλειπε από μέσα.

Ευτυχώς, το επόμενο βράδυ, 36 ώρες μετά την εξαφάνιση, μια γυναίκα τηλεφώνησε για να ενημερώσει πως είδε το παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο μπροστά στο σπίτι της και το πήρε μαζί της. Δεν ήξερε, όμως, πώς βρέθηκε το παιδί σε εκείνο το σημείο.

Ο μικρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να εξεταστεί η υγεία του που βρέθηκε άριστη. Οι γονείς, όπως ήταν φυσικό, τρελάθηκαν από τη χαρά τους. 

Στο μεταξύ, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Πηγή: people.com

v