Κολλητές φίλες έγιναν... συμπεθέρες και σύντομα θα γίνουν και γιαγιάδες! 

Κολλητές φίλες έγιναν... συμπεθέρες και σύντομα θα γίνουν και γιαγιάδες!

Η Ruth Cohen γνώρισε την Shery Rosenstein ενώ πήγαιναν γυμνάσιο και έγιναν αμέσως οι καλύτερες φίλες. Παρότι ήξεραν ότι η φιλία τους θα κρατήσει για πάντα, δεν είχαν φανταστεί ότι θα γεννούσαν με διαφορά ενός μήνα κι ότι τα παιδιά τους μια μέρα θα ερωτεύονταν και θα παντρεύονταν. Ωστόσο, συνέβη ακριβώς αυτό.

Στις 24 Οκτωβρίου οι δύο ευτυχισμένες γυναίκες «αναβάθμισαν» τη σχέση τους κι από κολλητές έγιναν και… συμπεθέρες όταν η κόρη της Ruth και ο γιος της Shery αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια παραμυθένια γαμήλια τελετή. 

Παρότι οι δύο φίλες ζούσαν σε διαφορετικές πολιτείες, συναντιόντουσαν συχνά και επικοινωνούσαν συνέχεια. Τα παιδιά τους γνωρίστηκαν όταν ήταν 4 μηνών κι από τότε, κάθε φορά που βρισκόντουσαν, είχαν ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους. Στα 8 τους είχαν ήδη αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση, ενώ στα 14 δήλωναν πως ο ένας είναι ο καλύτερος φίλου του άλλου. 

Απ’ ότι φαίνεται το ειδύλλιο ήταν ζήτημα χρόνου αφού και οι δύο υποστηρίζουν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Όσο για τον γάμο τους, ήταν σαν μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή αφού οι συγγενείς του γαμπρού και οι συγγενείς της νύφης γνωρίζονται χρόνια και ήταν ήδη σαν οικογένεια. Σύντομα το ζευγάρι θα έχει και... απογόνους όπως δήλωσε και οι δύο συμπεθέρες ανυπομονούν να βγάζουν βόλτα τα εγγονάκια τους, όπως έβγαζαν παλιά βόλτα τα παιδιά τους .  

Πηγή: people.com

v