65χρονη αγκάλιασε ξανά τη μαμά της μετά από 60 χρόνια - πίστευε πως είναι νεκρή

65χρονη αγκάλιασε ξανά τη μαμά της μετά από 60 χρόνια - πίστευε πως είναι νεκρή

Η απώλεια της μάνας είναι ένα μεγάλο βάρος για τον καθένα, πόσο μάλλον για ένα παιδί 5 ετών. Κάπως έτσι, κουβαλώντας αυτό το βάρος στις πλάτες της, η Karen Medhurst έφτασε τα 65, αλλά η ζωή της επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη: η μαμά της ήταν ζωντανή!

Η 65χρονη αιφνιδιάστηκε όταν έλαβε ένα μήνυμα στο facebook από μια 90χρονη γυναίκα που έλεγε ότι ήταν η μαμά της. Το μήνυμα, όμως, προερχόταν από τον λογαριασμό του αδερφού της και δεν μπορούσε να το αγνοήσει.

Τελικά, οι δυο γυναίκες βρέθηκαν και ακολούθησε μια άκρως συγκινητική επανένωση. «Ήταν απίθανο», λέει η Karen, «μόλις την είδα είπα “αυτή είναι σίγουρα η μαμά μου” και κανονίσαμε να βρεθούμε άμεσα μέσω βίντεο κλήσης. Όταν μιλήσαμε, ένιωσα λες και δεν είχαμε χωριστεί ποτέ».

Κατόπιν, η 65χρονη επισκέφθηκε το σπίτι της μαμάς της: «Συγκινηθήκαμε τόσο πολύ. Είναι μια γλυκύτατη γυναίκα και χαιρόμαστε πολύ και οι δύο που βρήκαμε επιτέλους η μία την άλλη. Ειδικά, αφού όλοι στην οικογένειά μου τη θεωρούσαμε νεκρή».

Μαζί με τη μαμά της, η Karen απόκτησε ξαφνικά και δύο ακόμα ετεροθαλή αδέρφια. Η αδερφή της μάλιστα, είναι που μεσολαβεί για να τα λένε καθημερινά μαμά και κόρη μέσω μηνυμάτων.

Όπως παραδέχεται, αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη της έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή: «Στα 65 μου δεν είχα γνωρίσει ποτέ τη μητρική αγάπη και μια μέρα, εντελώς ξαφνικά, ξαναβρήκα τη μαμά μου».

Όσο για την 90χρονη Joyce, δηλώνει πως είχε πολύ άγχος πριν συναντήσει την κόρη της, αλλά πλέον είναι πανευτυχής και θέλει να κάνει τα πάντα για να αναπληρώσει όσο γίνεται από τον χαμένο χρόνο.

Πηγή: getsurrey.co.uk

v