Έχω 16 μέρες καθυστέρηση, αλλά η χοριακή δεν έδειξε εγκυμοσύνη. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Έχω 16 μέρες καθυστέρηση, αλλά η χοριακή δεν έδειξε εγκυμοσύνη. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω 16 μέρες καθυστέρηση, έχω κάνει χοριακη στην 7η μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητική. Στην 14η μέρα τεστ και βγήκε και αυτό αρνητικό. Δεν είχα ποτέ τόσο πολύ καθυστέρηση. Έχω ήδη ένα παιδάκι και προσπαθούμε για το 2ο. Μπορεί να είμαι έγκυος ή τζάμπα έχω ελπίδες;  
Απάντηση:

Η καθυστέρηση της περιόδου όταν η χοριακή είναι αρνητική, μπορεί να οφείλεται σε ποικίλους λόγους όπως ορμονικές διαταραχές, κύστη ωοθήκης και λοιπά. Αν επιμείνει χρειάζεται να κάνετε ένα υπερηχογράφημα και εξετάσεις αίματος στο γιατρό σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v