Μπαμπάς ξεγέννησε την κόρη του στο αυτοκίνητο λόγω... μποτιλιαρίσματος!

Μπαμπάς ξεγέννησε την κόρη του στο αυτοκίνητο λόγω... μποτιλιαρίσματος!

Κάποια μωρά βιάζονται να γεννηθούν και ορισμένες φορές οι συνθήκες είναι τέτοιες, που οι μαμάδες τους δεν προλαβαίνουν καν να φτάσουν στο νοσοκομείο! Αυτό συνέβη και στην περίπτωση αυτής της μικρούλας, η οποία ήρθε στον κόσμο εν μέσω... μποτιλιαρίσματος!

Ο Kyle Aplin ήταν προετοιμασμένος για την επικείμενη άφιξη της κόρης του γι' αυτό και έσπευσε να πάει με τη γυναίκα του, Kelsey, από νωρίς στο νοσοκομείο όσο οι συσπάσεις δεν ήταν ακόμα έντονες και τακτικές.

Στη διαδρομή, όμως, ήρθε αντιμέτωπος με το χειρότερο δυνατό σενάριο: μποτιλιάρισμα! Τα νερά της πλημμύρας της προηγούμενης μέρας είχαν ανοίξει μια καταβόθρα στον δρόμο και τον έκλειναν και στις δύο κατευθύνσεις.

Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και προχωρούσαν με δυσκολία, όταν οι συσπάσεις της Kelsey έγιναν πιο έντονες. Η πίεση και το άγχος ήταν τεράστιο για το ζευγάρι - το μωρό τους ήταν καθ' οδόν.

Παρόλο που κάλεσαν ασθενοφόρο, εκείνο καθυστερούσε λόγω της κατάστασης στους δρόμους, κάτι που δεν ίσχυε για την μικρούλα! Ο Kyle άρχισε να ξεγεννάει την κόρη του, με τηλεφωνικές οδηγίες που του έδωσαν στα επείγοντα. Ευτυχώς, όμως, λίγη ώρα μετά εμφανίστηκαν δύο ασθενοφόρα.

Το ζευγάρι καλωσόρισε την κορούλα του, την Riley Jayne, στην άκρη του δρόμου, παρουσία των νοσοκόμων που είχαν καταφθάσει. Το μωράκι με τα ροζ μάγουλα γεννήθηκε υγιές κι ας... κοψοχόλιασε τους γονείς του!

Πηγή: agassizharrisonobserver.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v