Μαθήτριες έδειραν άγρια συμμαθήτριά τους και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Μαθήτριες έδειραν άγρια συμμαθήτριά τους και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Τα περιστατικά βίας στα σχολεία ολοένα και αυξάνονται με τελευταίο αυτό μιας ανήλικης μαθήτριας, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο, ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τις συμμαθήτριές της έξω από τις τουαλέτες.

Το περιστατικό φαίνεται να διαδραματίστηκε πριν από 10 μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr όλα ξεκίνησαν όταν μια 16χρονη διαπληκτίστηκε με μία συμμαθήτριά της για τη... θέση μέσα στη σχολική αίθουσα.

Μετά από λίγο η 16χρονη πήγε στην τουαλέτα και όταν βγήκε, είδε πώς την περίμεναν έτοιμες για καβγά 6 συμμαθήτριές της, ανάμεσά τους και η κοπέλα με την οποία είχε διαπληκτιστεί. 

Οι μαθήτριες τότε της πέταξαν ένα ποτήρι καφέ στο κεφάλι και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα.

Η 16χρονη δεν μίλησε σε κανέναν για το συμβάν. Το βράδυ όμως παραπονέθηκε στη μητέρα της για ζαλάδες και έτσι αποκαλύφθηκε ο ξυλοδαρμός της. Μεταφέρθηκε
στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύτηκε στην Οφθαλμολογική κλινική. Η κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταθέσει στο τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v