Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και δεν μου έχει έρθει περίοδος στην ώρα της. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και δεν μου έχει έρθει περίοδος στην ώρα της. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:
Γεια σας. Ήρθα σε επαφή με ένα αγόρι, κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό και την άλλη μέρα πήρα χάπι τής επόμενης μέρας. Μετά από 3 με 4 μέρες είχα αίμα στα ξαφνικά για 3 μέρες χωρίς να περιμένω περίοδο. Έχω σταθερό κύκλο, αλλά τώρα η περίοδός μου έχει καθυστερήσει. Έχω κάποιες κράμπες, αλλά έχω αγχωθεί λιγάκι... Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Η πιθανότητα να είστε έγκυος είναι μικρή αλλά υπάρχει. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα τεστ κυήσεως στο αίμα για να σιγουρευτείτε και να μην αγχώνεστε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v