Μαμά και μωρό επιβίωσαν από σπάνια και θανατηφόρα επιπλοκή στη γέννα

Μαμά και μωρό επιβίωσαν από σπάνια και θανατηφόρα επιπλοκή στη γέννα

Μια μανούλα και το νεογέννητο μωράκι της που κινδύνεψαν από σπάνια και θανατηφόρα επιπλοκή στη γέννα, τα κατάφεραν και κέρδισαν το στοίχημα της ζωής. Τώρα ο μικρούλης είναι 8 εβδομάδων και χαίρει άκρας υγείας, το ίδιο και η λεχώνα, η οποία θέλησε να μοιραστεί την περιπέτειά της και με άλλες μαμάδες.

Η Jamie Miller μίλησε για την σπάνια επιπλοκή που είχε στη γέννηση του γιου της, που ονομάζεται εμβολή αμνιακού υγρού (AFE), και που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στο θάνατο. «Ένιωσα έναν ξαφνικό οξύ, βασανιστικό πόνο στο στήθος μου... Σαν κάτι να πηγαίνει πολύ λάθος» δήλωσε.

Η Δρ. Dianna Kim, μαιευτήρας γυναικολόγος, επισήμανε τη σοβαρότητα της κατάστασης λέγοντας «η αιμορραγία ήταν μεγάλη και είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί. Φοβόμουν και είχα πειστεί ότι δεν θα τα κατάφερνε». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα χρειάστηκε μετάγγιση αίματος για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της. Μετά από μία εβδομάδα, μπόρεσε τελικά να αγκαλιάσει το νεογέννητο παιδί της. Η απειλητική για τη ζωή τους «δοκιμασία», ήρθε μετά τον θάνατο της 7χρονης κόρης της Miller από καρκίνο πριν από αρκετά χρόνια και ήταν κάτι που την έκανε να βιώσει για μία ακόμα φορά απόγνωση.

«Είμαι ευγνώμων! Το γεγονός ότι επιζήσαμε και εγώ και το μωρό είναι σπάνιο, σύμφωνα με τις στατιστικές» είπε η Miller, ενώ εξέφρασε και την τεράστια ευγνωμοσύνη της τόσο στους αιμοδότες όσο και στο ιατρικό προσωπικό που τη βοήθησαν να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: abc7chicago.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v