Πρώτη φορά μαμά στα 50: ήταν η τελευταία μου ευκαιρία και την άρπαξα!

Πρώτη φορά μαμά στα 50: ήταν η τελευταία μου ευκαιρία και την άρπαξα!

Δυστυχώς, η μητρότητα για ορισμένες γυναίκες δεν έρχεται ούτε εύκολα, ούτε ανεμπόδιστα. Κάποιες χρειάστηκε να περάσουν από 40 κύματα μέχρι να κρατήσουν το πολυπόθητο μωράκι τους στην αγκαλιά τους, όπως και αυτή η μαμά που τα κατάφερε στην ηλικία των 50.

Η Susie και ο Tony Troxler παντρεύτηκαν το 2008 και παρότι πίστευαν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνονταν γονείς, η ζωή είχε άλλα σχέδια. «Πίστευα ότι θα μείνω έγκυος όπως οι περισσότερες, αλλά ο ένας χρόνος έγινε δύο, μετά 3 και όταν πέρασαν  11 χρόνια, καταλάβαμε ότι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο» δήλωσε στο WFMY News.

Οι Troxlers άρχισαν να επισκέπτονται ειδικούς σε θέματα γονιμότητας για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε και συνειδητοποίησαν με μεγάλη απογοήτευση ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν έμπαιναν καν στη διαδικασία να βοηθήσουν μια 50χρονη γυναίκα να συλλάβει, καθώς υπήρχαν και προβλήματα υγείας.

«Είχα πολλά ινομυώματα», δήλωσε η Susie και συνέχισε λέγοντας «Ήμουν πολύ μεγάλη, και ο Τόνι είχε κάποια θέματα υγείας. Ήταν αδύνατο να συλλάβουμε».

Μετά από πολύ κόπο, βρήκαν μια γυναικολόγο πρόθυμη να τους βοηθήσει και για πρώτη φορά το ηθικό τους αναπτερώθηκε. Αφού αφαίρεσε τα ινομυώματα, η Susie μπήκε στη διαδικασία της εξωσωματικής, η οποία όμως δεν πετύχαινε.

Ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την προσπάθεια όταν τελικά οι προσευχές της εισακούστηκαν και έμεινε έγκυος στην κόρη της.

«Την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι καταπληκτική!» λέει ο ευτυχισμένος πατέρας ενώ η Susie την αποκαλεί το μικρό θαυματάκι της.

Πηγή: people.com

v