Έγινε παρένθετη στο παιδί της αδελφής της που είχε 5 αποβολές σε 6 χρόνια

Έγινε παρένθετη στο παιδί της αδελφής της που είχε 5 αποβολές σε 6 χρόνια

Μετά την πέμπτη αποβολή της σε 6 χρόνια, η Amanda Rodriguez πίστευε ότι δεν θα καταφέρει να γίνει ποτέ μητέρα. Για καλή της τύχη, όμως, η γλυκύτατη αδερφή της προσφέρθηκε να τη βοηθήσει μέσω παρένθετης μητρότητας...

Η 31χρονη Aliciamarie Rodriguez ήταν δίπλα στην αδερφή της όταν, μετά από τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της, ο γιατρός της πρότεινε να σκεφτεί τη λύση της παρένθετης μητέρας. Χωρίς να το σκεφτεί ούτε λεπτό, αυτοπροτάθηκε να κυοφορήσει τον ανηψιό της.

«Η αδερφή μου είχε πάντα κάτι πολύ μητρικό», λέει η Aliciamarie, «και θα ήταν κρίμα, ειδικά τώρα που εγώ είμαι ήδη μαμά, να μην τη στηρίξω στην δική της προσπάθεια να κάνει οικογένεια».

Η Amanda έχει περάσει πολλά ξεκινώντας από ένα εγκεφαλικό μόλις στα 21 της και κάποια σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα αργότερα. Μετά από χρόνια θεραπειών, βρήκε έναν σύντροφο που τη στήριξε και ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν. Δυστυχώς, οι προσπάθειές του ζευγαριού δεν απέδωσαν καρπούς κι έτσι φτάσανε στη λύση της παρένθετης και την υπέροχη προσφορά της Aliciamarie στην αδερφή της.

«Νομίζω θα είναι μια όμορφη ιστορία, που θα λέμε στον γιο μας όταν μεγαλώσει», λέει η Amanda, «Μετά από αυτό εγώ και η αδερφή μου έχουμε έρθει πιο κοντά από ποτέ».

«Όταν τον είδα να βγαίνει από το σώμα της αδερφής μου, έπαθα σοκ», συνεχίζει, «είναι απίστευτο ότι αυτό το μωρό είναι βιολογικά δικό μου, σκέφτηκα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην αδερφούλα μου».

«Πολλοί με ρωτούσαν πώς θα ένιωθα όταν θα ‘πρεπε να παραδώσω το μωρό που κυοφόρησα στη μητέρα του», λέει η Aliciamarie, «τους απαντώ ότι, πέρα απ’ το ότι το κάνω για την ίδια μου την αδερφή και πρόκειται για το ανηψάκι μου, μπήκα εξαρχής στη διαδικασία πλήρως συνειδητοποιημένη πως το παιδί αυτό δεν είναι δικό μου κι έτσι δεν ένιωσα ποτέ ότι θα διστάσω να το αφήσω όταν έρθει η στιγμή».

Πηγή: metro.co.uk

v