Πήρα Yasminelle για να καθυστερήσω την περίοδο, αλλά ήρθε με λιγότερη ροή. Είναι φυσιολογικό;

Πήρα Yasminelle για να καθυστερήσω την περίοδο, αλλά ήρθε με λιγότερη ροή. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Πήρα χάπια Yasminelle για να καθυστερήσω την περίοδό μου δύο μέρες πριν μου έρθει κανονικά. Τελικά, μου ήρθε περίοδος με πολύ λιγότερη ροή βέβαια, αλλά με κανονικούς πόνους περιόδου. Είναι φυσιολογικό; Θα συνεχίσει έτσι ή όχι; Εάν ναι, θα κράτησει πολύ; Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Εάν πάρετε το χάπι όπως το πήρατε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα γίνει κάτι γιατί είναι πολύ κοντά στην έμμηνο ρύση για να δράσει. Θα έπρεπε να είχε ληφθεί πολύ νωρίτερα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v