Μαμά ξυλοφόρτωσε άντρα που πήγε να μπει στο δωμάτιο της κόρης της

Μαμά ξυλοφόρτωσε άντρα που πήγε να μπει στο δωμάτιο της κόρης της

Μια μάνα μπορεί να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της και δεν κάνει πίσω απέναντι σε κανέναν κίνδυνο. Όταν, λοιπον, αυτή η μαμά από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ αντιλήφθηκε ότι κάποιος κοίταζε από το παράθυρο του δωματίου της κόρης της και, μάλιστα, ετοιμαζόταν να μπει μέσα, αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο άγνωστος άντρας προσπάθησε να μπει αρχικά από την είσοδο του σπιτιού, αλλά δεν τα κατάφερε. Εκείνη πήγε αμέσως στο αυτοκίνητο και πήρε ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ που είχε στο πορτ-παγκάζ. Επιστρέφοντας, τον είδε να στέκεται με κατεβασμένα τα παντελόνια έξω απ’ το δωμάτιο της κόρης της και να προσπαθεί να ανοίξει το παράθυρο.

Τότε ήταν που του επιτέθηκε με το ρόπαλο χτυπώντας τον επανειλλημένα μέχρι που έπεσε κάτω. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ο 46χρονος δράστης συνελήφθη επί τόπου. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο έδαφος να παραπονιέται για τα χτυπήματα που δέχτηκε ζητώντας ασθενοφόρο. 

Τελικά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου ζήτησε τα ρέστα από τη μαμά που του επιτέθηκε. Αμέσως μετά, τέθηκε υπό κράτηση και πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

«Αυτή η γυναίκα είναι ένα λαμπρό παράδειγμα μαμάς-προστάτιδος», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, «είδε κάποιον άγνωστο έξω απ’ το παράθυρο της κόρης της και ανέλαβε δράση εξουδετερώνοντας τον επίδοξο δράστη».

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v