Νόμιζε ότι έχει σκωληκοειδίτιδα αλλά ήταν… ετοιμόγεννη!

Νόμιζε ότι έχει σκωληκοειδίτιδα αλλά ήταν… ετοιμόγεννη!

Η Kayla Nicole Simpson, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά  και πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας. Ωστόσο, αντί να αφαιρέσει την σκωληκοειδή απόφυση όπως περίμενε, βρέθηκε με ένα μωρό στην αγκαλιά!

Η κοπέλα δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος αφού κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννιά μηνών είχε κανονικά περίοδο, δεν παρουσίαζε ενοχλήσεις και δεν είχε πάρει πολύ βάρος. Στις 7 Νοεμβρίου, όμως, άρχισε να πονάει στα πλαϊνά και πίσω τοιχώματα της κοιλιακής χώρας ενώ παρουσίασε και αδικαιολόγητη αιμορραγία. Η πρώτη της σκέψη ήταν πως είχει οξεία σκωληκοειδίτιδα και τηλεφώνησε στην μητέρα της. 

Σύντομα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ο υπέρηχος δεν έδειξε πρόβλημα στο έντερο. Αντίθετα, αποκάλυψε ότι η Kayla ήταν απλά…  ετοιμόγεννη. «Εκείνη τη στιγμή ούρλιαζα από τον πόνο αλλά όταν είδα το μωρό στον υπέρηχο, άρχισα να ουρλιάζω ακόμα πιο δυνατά. Ήμουν σε σοκ!» αποκάλυψε η νέα μαμά. 

Σήμερα, σχεδόν τρεις εβδομάδες αργότερα, μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και ποζάρουν στο φακό ήρεμες κι ευτυχισμένες. Η Kayla προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο της ρόλο ενώ η οικογένειά της είναι δίπλα της και την στηρίζει. Σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, Μάλιστα, φαίνεται στο βάθος ο αδελφός της να κρατάει αγκαλιά την ανιψούλα του και να την ταΐζει.  

Πηγή: thesun.co.uk

v