Μωρό 8 μηνών πέθανε όταν έπεσε από κινούμενο αυτοκίνητο - δεν ήταν δεμένο!

Μωρό 8 μηνών πέθανε όταν έπεσε από κινούμενο αυτοκίνητο - δεν ήταν δεμένο!

Ένα κοριτσάκι 8 μηνών έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από το αυτοκίνητο της μητέρας του, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει, και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Νοεμβρίου στο Τέξας της Αμερικής, γύρω στις 10:30 το πρωί.

Η υπόθεση ερευνάται ακόμα καθώς δεν έχει βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε την μικρή Kassidy. Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι το κοριτσάκι χτυπήθηκε από ένα σκούρο σεντάν που βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο της μητέρας της, στη δεξιά λωρίδα. Στην αρχή, μάλιστα, νόμιζε ότι αυτό που έπεσε από το αυτοκίνητο ήταν κούκλα αλλά όταν έτρεξε να βοηθήσει, διαπίστωσε ότι ήταν μωρό. 

Στο αυτοκίνητο βρισκόντουσαν και τα τρία αδέλφια της Kassidy, 2, 3 και 6 ετών αντίστοιχα, με την αστυνομία να αναφέρει ότι κανένα από τα παιδιά δεν ήταν δεμένο σε ειδικό παιδικό κάθισμα και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Στην μητέρα των τεσσάρων παιδιών δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες, αλλά είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί στην συνέχεια της έρευνας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτή τη στιγμή ο ανακριτής προσπαθεί να διαπιστώσει αν η δεξιά πόρτα του αυτοκινήτου, από την οποία έπεσε το μωρό, άνοιξε μόνη της επειδή δεν ήταν τελείως κλειστή ή αν συνέβη κάτι άλλο. 

Πάντως, υπεύθυνος της υπόθεσης ανέφερε πως ο οδηγός που χτύπησε το κοριτσάκι πιθανότατα δεν κατάλαβε τι έκανε. «Ο οδηγός ξέρει ότι χτύπησε κάτι, αλλά δεν κατάλαβε τι. Ίσως νόμιζε ότι ήταν ένα κουτί ή ένα ζώο και απλά συνέχισε την πορεία του».

Πηγή: cafemom.com

v