Έχω 1,5 μήνα καθυστέρηση και παρότι το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό, ανησυχώ! 

Έχω 1,5 μήνα καθυστέρηση και παρότι το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό, ανησυχώ!

Ερώτηση:
Έχω ενάμιση μήνα καθυστέρηση και όταν έκανα τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, ανησυχώ και έχω πολύ άγχος μήπως είμαι έγκυος. Επίσης, το τελευταίο διάστημα είχα περίοδο δύο φορές το μήνα αλλά φοβάμαι να πάω σε γυναικολόγο. Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Η πρώτη συμβουλή είναι να μη φοβάστε να πάτε στο γυναικολόγο. Είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να σας δώσει λύση στο θέμα σας. Σίγουρα χρειάζεστε ένα γυναικολογικό υπέρηχο και μία ψηλάφηση, η δε ορμονική αξιολόγηση, θα βοηθήσει τον γυναικολόγο να σας δώσει την αντίστοιχη θεραπεία.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v