Μωρό γεννήθηκε πρόωρα μέσα σε αεροπλάνο αμέσως μετά την προσγείωση

Μωρό γεννήθηκε πρόωρα μέσα σε αεροπλάνο αμέσως μετά την προσγείωση

Ένα απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μεξικό προς την Ατλάντα των ΗΠΑ πριν από λίγες μέρες. Η Liliana Castaneda Avilia ένιωσε τα νερά της να σπάνε και μπήκε σε διαδικασία γέννας ώσπου έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι που κυοφορούσε αμέσως μετά την προσγείωση.

Ενώ βρισκόταν στον αέρα, η εγκυμονούσα που βρισκόταν λίγο πριν τον μήνα της ένιωσε τις συσπάσεις να πυκνώνουν και ζήτησε τη βοήθεια ενός νοσοκόμου. Εκείνος της επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να γεννήσει και τη βοήθησε να καθυστερήσει τη διαδικασία ώσπου το αεροπλάνο να προσγειωθεί.

Αυτο σημαίνει ότι η Liliana «κρατήθηκε» για 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι το αεροπλάνο να σταθεροποιηθεί στο έδαφος και οι διασώστες που είχαν ειδοποιηθεί να αναλάβουν δράση.

«Είδαμε το αεροπλάνο να κατεβαίνει με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα κι έτσι ξέραμε ότι υπήρχε κάποια επείγουσα ανάγκη», είπε μια πυροσβέστης που βρέθηκε στο σημείο. «Τρέξαμε αμέσως με σκοπό να την κάνουμε να νιώσει άνετα», συνεχίζει, «γιατί καταλαβαίναμε σε πόσο δύσκολη θέση είχε βρεθεί εκείνη τη στιγμή».

«Μόλις ήρθαν μου είπαν “είσαι έτοιμη να σπρώξεις;”», θυμάται η πανευτυχής μαμά, «και απάντησα ναι, και τότε έσπρωξα δυνατά και το μωρό μου γεννήθηκε».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, με το που είδε το κοριτσάκι να βγαίνει σώο, μια αεροσυνοδός πήρε το μικρόφωνο και βροντοφώναξε τα νέα προκαλώντας το χειροκρότημα όλων!

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v