Ακούς «είναι 4δυμα» και παθαίνεις σοκ αλλά μετά είσαι 4 φορές πιο ευτυχισμένη

Ακούς «είναι 4δυμα» και παθαίνεις σοκ αλλά μετά είσαι 4 φορές πιο ευτυχισμένη

Η Jenny Marr και ο άντρας της ήθελαν πολύ ένα παιδί και προσπαθούσαν ήδη μερικούς μήνες όταν εκείνη έμεινε τελικά έγκυος με φυσιολογικό τρόπο. Αντί για ένα όμως, η ζωή τους χάρισε τέσσερα παιδιά μονομιάς κι έτσι εδώ και 2 χρόνια, τα πάντα έχουν αλλάξει για εκείνους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για μια τετραετία και περνούσαν πολύ όμορφα οι δυο τους όταν αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο και να γίνουν γονείς.

Αρχικά χάρηκαν πολύ με την εγκυμοσύνη, αλλά στον πρώτο κρίσιμο υπέρηχο τούς περίμενε μια έκπληξη… «Η γιατρός έμοιαζε νευρική και αγχώθηκα», θυμάται η Jenny, «μου είπε ότι όλα ήταν καλά κι άρχισα να γελάω νευρικά, νόμιζα ότι θα μου πει πως περιμένω δίδυμα. Τελικά μας είπε τρίδυμα και πάθαμε σοκ. Ο άντρας μου λιποθύμησε και οι νοσοκόμες προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν».

Επιστρέφοντας στο σπίτι, τους πήρε λίγο χρόνο να χωνέψουν ότι θα αποκτούσαν τρία παιδιά μονομιάς. Πολύ σύντομα, επισκέφθηκαν έναν γιατρό πιο ειδικό για την περίπτωσή τους. Εκεί τους περίμενε ακόμα μια έκπληξη. «Είμαι ξανά στον υπέρηχο, όπως την προηγούμενη φορά, και βλέπω τη νοσοκόμα να με κοιτάζει έκπληκτη», θυμάται η μαμά, «και να μου λέει ότι δεν περιμένουμε τρίδυμα αλλά τετράδυμα. Αυτή τη φορά ο άντρας μου χλώμιασε πρώτα και μετά λιποθύμησε».

Η περίπτωσή τους, όπως τους είπαν οι γιατροί, ήταν εξαιρετικά σπάνια, αφού περίμεναν πανομοιότυπα 4δυμα που μοιράζονταν όλα τον ίδιο πλακούντα. Ταυτόχρονα, ήταν μια εγκυμοσύνη που έκρυβε πολλούς κινδύνους και η πιθανότητα να επιβιώσουν όλα τα έμβρυα ήταν 0,01%.

«Ο άντρας μου είχε ενημερωθεί για τον κίνδυνο να μην επιζήσουν όλα τα παιδιά μας», λέει η Jenny, «αλλά μου το έκρυψε για να μην αγχωθώ».

Τελικά, όλα πήγαν καλά και τα τέσσερα αγοράκια τους γεννήθηκαν στις 28 εβδομάδες με καισαρική, μπήκαν στη θερμοκοιτίδα και έλαβαν την απαραίτητη φροντίδα μιας και ήταν όλα πολύ πολύ μικρά.

Όταν τελικά πήραν τα παιδιά τους στο σπίτι, οι δυο νέοι γονείς είχαν φοβερό τρακ, αλλά το ξεπέρασαν σύντομα, όταν αντιλήφθηκαν πόσο όμορφη θα είναι η ζωή τους από εδώ και πέρα. «Κάθε μέρα, χαζεύω τα τέσσερα θαυματάκια μου», λέει η πανευτυχής μαμά, «και νιώθω να είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου».

«Φέτος τα Χριστούγεννα», συνεχίζει, «θα είναι μοναδικά, αφού τα μικρά μας θα μπορούν να βοηθήσουν με το στολισμό και να τον χαρούνε κι αυτά μαζί μας».

Πηγή: thesun.co.uk

v