Πέρασα τα πάνδεινα για να την γεννήσω κι αυτή είναι ολόιδια ο μπαμπάς της!

Πέρασα τα πάνδεινα για να την γεννήσω κι αυτή είναι ολόιδια ο μπαμπάς της!

Η Abbie Herbert είναι TikToker και μητέρα μιας νεογέννητης κόρης. Πρόσφατα, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε πως, αφού πέρασε τα πάνδεινα εννιά μήνες, το μωρό της γεννήθηκε... ολόιδιο ο μπαμπάς του!

Το βίντεο ξεκινά με μια φωτογραφία της Abbie να κάθεται στο κρεβάτι της κι από πίσω ακούγεται ένα παιδικό τραγούδι. Μια λεζάντα γράφει: «Ποιος κουβαλούσε το μωρό για 9 μήνες, πήρε 58 κιλά και του έκοψαν το στομάχι για να φέρει στον κόσμο ένα μωρό;»

Η Abbie κουνάει το κεφάλι της και γουρλώνει τα μάτια της, δείχνοντας απογοητευμένη. Στη συνέχεια, χασκογελά στην κάμερα και εμφανίζεται μια λεζάντα που γράφει «Η μαμά!».

Στο επόμενο πλάνο, η Abbie εξακολουθεί να κάθεται στο κρεβάτι, αλλά αυτή τη φορά είναι κουρνιασμένη στην αγκαλιά της η κόρη της. Στην οθόνη εμφανίζεται μια δεύτερη λεζάντα που γράφει: «Σε ποιον μοιάζει το μωρό; Στον μπαμπά!».

Αμέσως μετά εμφανίζεται μια φωτογραφία του μπαμπά που κρατά το νεογέννητο κοριτσάκι, η οποία επιβεβαιώνει τη δήλωση της Abbie καθώς η μικρή είναι ίδια ο μπαμπάς της. 

Σαν να μην έφτανε αυτή η εικόνα, το βίντεο συνεχίζεται με διάφορες φωτογραφίες του μωρού, σε διάφορες στάσεις και με διάφορες γκριμάτσες, στις οποίες μοιάζει στον μπαμπά της όλο και περισσότερο. 

Το βίντεο της γνωστής TikToker το είδαν εκατομμύρια άνθρωποι και, απ’ ότι φαίνεται, το απόλαυσαν αφού έγινε πολύ γρήγορα viral. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι μαμάδες που ταυτίστηκαν μαζί της και ανέβασαν φωτογραφίες των δικών τους παιδιών που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες με τους μπαμπάδες τους. Ωστόσο, η Abbie ξεκαθάρισε πως το βίντεο που ανέβασε είναι καθαρά χιουμοριστικό, δηλώνοντας πως λατρεύει τόσο τον άντρα της όσο και την κόρη της - κι ας μοιάζει στον μπαμπά της!

Πηγή: yahoo.com

v