Έκανα β χοριακή με 30 μέρες καθυστέρηση και βγήκε αρνητική. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Έκανα β χοριακή με 30 μέρες καθυστέρηση και βγήκε αρνητική. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:
Έχω κύκλο 29 ημερών και αυτή τη στιγμή έχω καθυστέρηση 42 ημέρες ακριβώς. Στις 30 ημέρες έκανα β χοριακή και βγήκε αρνητική. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;
Απάντηση:

Εφόσον κάνατε χοριακή και βγήκε αρνητική δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης το διάστημα που έγινε η εξέταση. Κάντε ένα υπέρηχο μήπως υπάρχει κάποια κύστη ωοθήκης.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v