Μαμά γέννησε στο δρόμο για το μαιευτήριο ενώ ο άντρας της οδηγούσε

Μαμά γέννησε στο δρόμο για το μαιευτήριο ενώ ο άντρας της οδηγούσε

Ένα μωράκι, η Rebecca, παραήταν... βιαστικό και δεν περίμενε τους γονείς της να φτάσουν στο νοσοκομείο για να γεννηθεί. Αντίθετα, έκανε την εμφάνισή της ενώ ο πατέρας της οδηγούσε σαν τρελός για να φτάσουν στο μαιευτήριο εγκαίρως και ευτυχώς, πρόλαβε να την πιάσει με το ένα χέρι!

Το ζευγάρι από το Οχάιο, ο Ryan και η Kelli Emge, ήταν στο δρόμο προς το μαιευτήριο, όπως αναφέρει το Fox 19. Οι πόνοι και οι συσπάσεις της μέλουσσας μητέρας ήταν τόσο έντονοι που καταλάβαινε ότι το μωρό της θα ερχόταν στον κόσμο από στιγμή σε στιγμή.

«Πολύ γρήγορα, η Kelli έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας, έβαλε τα γόνατά της στο κάθισμα με την πλάτη προς τα πίσω και άρχισε να γεννάει στη θέση του συνοδηγού ενώ εγώ έτρεχα στον αυτοκινητόδρομo» δήλωσε ο Ryan, ενώ τόνισε ότι τον είχε πιάσει πανικός.

Συνέχισε, λέγοντας: «Την ρωτούσα αν ήθελε να σταματήσω κάπου, αλλά εκείνη επέμενε να συνεχίσω για να φτάσουμε έγκαιρα στο νοσοκομείο. Το μωρό όμως είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει, όποτε το μόνο που έκανα ήταν να βάλω το ένα χέρι για να το πιάσω πριν πέσει».

«Ήταν το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχω δει ποτέ» είπε ο ευτυχισμένος πατέρας.

Πηγή: breitbart.com

v