Η κόρη μου ήρθε στον κόσμο μετά από 36 ώρες τοκετού και μια επείγουσα καισαρική!

Η κόρη μου ήρθε στον κόσμο μετά από 36 ώρες τοκετού και μια επείγουσα καισαρική!

Ο φυσιολογικός τοκετός είναι μια απρόβλεπτη διαδικασία και δεν πηγαίνει πάντα όπως τον έχουμε σχεδιάσει. Κάπως έτσι, η γερουσιαστής των ΗΠΑ Tammy Duckworth, βρέθηκε κάποτε – και σε προχωρημένη ηλικία – καθηλωμένη στο κρεβάτι της γέννας για μιάμιση ολόκληρη μέρα!

«Ο γυναικολόγος μου με είχε ρωτήσει πότε θέλω να προγραμματίσουμε την καισαρική», θυμάται η 53χρονη μαμά, κι εγώ του είπα ότι θα ήθελα να το πάμε με φυσιολογικό τοκετό. Τότε με ρώτησε, αν είμαι σίγουρη ότι θέλω να το περάσω κι εγώ του είπα “φυσικά και θέλω”».

«Μετά με ρώτησε αν ήθελα επισκληρίδιο ή όχι», συνεχίζει, «και του είπα ότι αρκετά είχα πονέσει στη ζωή μου για να αρνηθώ τα παυσίπονα. Απλώς ήθελα να γεννήσω την κόρη μου όπως το θέλησε η φύση».

«Ήμουν στο δωμάτιο τοκετού για 36 ώρες και η κόρη μου δεν έλεγε να βγει. Όταν έφτασε η μεγάλη ώρα, το μωρό σφήνωσε γιατί τα χέρια της ήταν πάνω απ' το κεφάλι», θυμάται η γερουσιαστής, «ώσπου με μετέφεραν το χειρουργείο για επείγουσα καισαρική. Όταν μου το είπαν ξέσπασα σε κλάματα από την εξάντληση. Μετά από τόση προσπάθεια, τελικά γέννησα με καισαρική».

Εκείνη την ημέρα του 2014, η Tammy Duckworth καλωσόρισε την πρωτότοκη κόρη της, Abigail, και το 2018, σε ηλικία 49 ετών, γέννησε ακόμα μία κορούλα, την Maile Pearl.

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v