Νεαρή μαμά έμαθε ότι είναι έγκυος 50 λεπτά πριν γεννήσει

Νεαρή μαμά έμαθε ότι είναι έγκυος 50 λεπτά πριν γεννήσει

Η 23χρονη Hannah Violet έκανε μια δημοσίευση στο Tik Tok που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους ακολούθους της. Συγκεκριμένα, η νεαρή μαμά αποκάλυψε πως έμαθε από τους γιατρούς ότι θα αποκτήσει παιδί... 50 λεπτά πριν γεννήσει!

Η έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη της ήταν τεράστια αφού η νεαρή κοπέλα όχι μόνο παίρνει αντισυλληπτικά, αλλά είχε κανονικά περίοδο καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

Όταν μια μέρα ξύπνησε με έντονο πόνο στην κοιλιά και την πλάτη, υπέθεσε πως υπάρχει κάποια λοίμωξη στο έντερο. Οι γονείς της ανησύχησαν για σκωληκοειδίτιδα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους. Εκεί, όμως, την περίμενε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της!

Ενώ η Hannah πονούσε και δυσκολευόταν να μείνει ακίνητη για να τις πάρουν αίμα οι γιατροί, έσπασαν τα νερά και μεταφέρθηκε αμέσως στην αίθουσα τοκετού. Μια νοσοκόμα, μάλιστα, προσπάθησε να πει με τρόπο στους γονείς της πως θα γίνουν παππούδες!

«Πενήντα λεπτά αργότερα, γέννησα» λέει η 23χρονη. «Σήμερα είμαι ανύπαντρη μητέρα ενός υγιέστατου 3χρονου κοριτσιού». 

Αρκετοί σχολίασαν κάτω από το βίντεο πως έζησαν παρόμοιες εμπειρίες, καθώς η κρυπτική εγκυμοσύνη μοιάζει να είναι πιο συχνή απ’ όσο νομίζουμε. Οι περισσότεροι, πάντως, μοιράστηκαν μαζί της ενθαρρυντικά σχόλια και ευχές.

Πηγή: thesun.co.uk

v