Γέννησε νωρίτερα για να προλάβει ο ετοιμοθάνατος άντρας της να δει το παιδί του

Γέννησε νωρίτερα για να προλάβει ο ετοιμοθάνατος άντρας της να δει το παιδί του

Για αυτή τη μαμά το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του γιου της, ήρθε να «κουκουλώσει» μια πολύ δυσάρεστη είδηση, ο θάνατος του συζύγου της από καρκίνο. Αυτά τα δύο σημαντικά γεγονότα έγιναν την ίδια μέρα και άλλαξαν τη ζωή της για πάντα...

Η Haley Parke μοιράστηκε την ιστορία της γέννησης του γιου της σε ανάρτησή της στο Facebook. Όπως είπε, το αγοράκι της γεννήθηκε τρεις εβδομάδες νωρίτερα με καισαρική τομή στις 2 Δεκεμβρίου, την ίδια ημέρα που ο πατέρας του και σύζυγός της πέθανε από καρκίνο.

Την προηγούμενη Κυριακή, ο άντρας εισήχθη στο νοσοκομείο με επιπλοκές από καρκίνο. Ενώ πίστευαν ότι τους έμεναν έξι μήνες ακόμα για να περάσουν μαζί, έμαθαν την Τετάρτη ότι τους έμεναν μόνο λίγες μέρες.

«Με την ημερομηνία γέννησης του δεύτερου γιου μας να απέχει 3 εβδομάδες, ο σύζυγός μου και εγώ ξέραμε ότι το να ζητήσουμε πρόκληση τοκετού ήταν το σωστό. Χωρίς δισταγμό, η ομάδα των γιατρών της ΜΕΘ επικοινώνησε με τον επικεφαλής των γιατρών του τμήματος τοκετού υψηλού κινδύνου και έτσι τα καταφέραμε.» είπε η Haley.

Συνέχισε λέγοντας: «Μέσα σε ένα λεπτό, ήμουν στο χειρουργείο και μόλις 20 λεπτά αργότερα γεννήθηκε ο γιος μας. Μου τον έδωσαν για ένα γρήγορο φιλί και στη συνέχεια μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών τον ανέβασαν 2 ορόφους και τον τοποθέτησαν στο στήθος του μπαμπά του», είπε συγκινημένη.

Μόλις το μωρό τοποθετήθηκε στο στήθος του πατέρα του, η μητέρα του έγραψε ότι οι ζωτικές λειτουργίες του άντρα της, Jb Parke, βελτιώθηκαν αμέσως και ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον γιο τους.

Τις τελευταίες στιγμές του τις πέρασε με τον νεογέννητο γιο του και τη σύζυγό του στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Haley Parke λέει ότι ο σύζυγός της άφησε την τελευταία του πνοή με τον γιο τους στο στήθος του και το χέρι της στο δικό του.

Πηγή: nbc29.com

v