Τζ. Άνιστον: δεν έκανα παιδιά επειδή μεγάλωσα με μια τοξική μητέρα

Τζ. Άνιστον: δεν έκανα παιδιά επειδή μεγάλωσα με μια τοξική μητέρα

Άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά έως σήμερα στα 52 της χρόνια.

Όπως είπε, πίσω από την απόφασή της να μην κυνηγήσει τη μητρότητα κρύβεται η μητέρα της, την οποία χαρακτήρισε τοξική: «Μεγάλωσα βλέποντας καθημερινά μία γυναίκα να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος. Δεν μου άρεσε αυτή η εικόνα της μάνας. Μου έδινε ένα παράδειγμα που δεν ήθελα ποτέ να γίνω και δεν θα γίνω, γιατί είναι τοξικό για την ψυχή».

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε απαντήσεις και σε όσους λένε ότι διάλεξε την καριέρα αντί για την οικογένεια, δείχνοντας την ενόχλησή της στα σχόλια που γίνονται κατά καιρούς, ειδικότερα μέσα από τα social media και αφορούν στην προσωπική της ζωή. Σημειώνοντας πως ποτέ δεν κατάλαβε το λόγο που η κοινωνία ή τα media ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το αν θα αποκτήσει παιδιά ή όχι είπε πως «κάποτε έπαιρνα αυτά τα σχόλια προσωπικά. Τις φήμες εγκυμοσύνης, τις ερωτήσεις για το πότε θα γίνω μητέρα. Τώρα δε με νοιάζει τόσο. Λένε διάφορα, αλλά κανείς δε με ρώτησε αν μπορώ, ψυχικά, να κάνω παιδιά. Δεν ξέρουν τίποτα για εμένα», ανέφερε η ηθοποιός.

«Ξαφνικά γίνεσαι μητέρα και όλη σου η ύπαρξη γυρνάει γύρω από αυτό. Κανείς δεν θα πει σε έναν άνδρα γιατί παντρεύτηκε δεύτερη φορά, αλλά αντιδρούν διαφορετικά, όταν πρόκειται για μία μητέρα», είπε.

Τέλος, αναφερόμενη για μία ακόμη φορά στην κριτική που δέχεται από τον κόσμο, είπε: «Δεν έχω διαβάσει δημοσιεύματα εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Είναι σαν τα media να έδωσαν την "άδεια" και τη "δύναμη" στον κάθε "κανέναν" που κάθεται πίσω από έναν υπολογιστή να είναι τρολ και να κάνει bullying στους ανθρώπους. Δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή».

Πηγή: lifo.gr

v