Αλεξανδρούπολη: νεκρή 29χρονη μαμά 3 παιδιών - την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της

Αλεξανδρούπολη: νεκρή 29χρονη μαμά 3 παιδιών - την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της

Στην Ελλάδα ήδη μετράμε 15 γυναικοκτονίες και από ότι φαίνεται σε αυτή τη ματωμένη λίστα, έρχεται να προστεθεί μία ακόμα γυναίκα που έχασε άδικα τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της.

Η 29χρονη μητέρα, 3 παιδιών, φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, συγγενείς της υποστήριξαν ότι, όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η γυναίκα έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, χωρίς επιτυχία. Έτσι, μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Παρόλο που υπήρξαν ισχυρισμοί πώς έπεσε από σκάλα, τα τραύματα της έδειχναν κάτι άλλο. Γι΄αυτό και οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, οποία είναι Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον ίδιο της τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Η άτυχη μητέρα υποβλήθηκε σε 4 χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και χθες το βράδυ άφησε την τελευταία της πνοή.

Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Σημειώνεται δε, πως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 29χρονης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο άνδρας της εξαφανίστηκε, αλλά συνελήφθη σήμερα από τις αρχές. Ο θάνατος της 29χρονης, εάν διαπιστωθεί πως ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της, αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα μας από χέρια συντρόφου μέσα στο 2021.

Πηγή: protothema.gr

v