Πάτρα: Άντρας κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα επί 5 μήνες με απειλές και ξύλο

Πάτρα: Άντρας κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα επί 5 μήνες με απειλές και ξύλο

Ένας άντρας στην Πάτρα κρατούσε επί πέντε ολόκληρους μήνες αιχμάλωτη μία γυναίκα με απειλές και ξυλοδαρμούς, όπως κατήγγειλε η ίδια. Μετά την κατάθεση της γυναίκας, ο καταγγελόμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας και συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, σε οικία του στην Πάτρα από τον Μάρτιο του 2021. Στο διάστημα αυτό την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Παράλληλα, φέρεται να «την εκβίαζε, με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση της», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Πριν από μια εβδομάδα, μάλιστα, αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. 

Σε βάρος του συλληφθέντα, που θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Πηγή: lifo.gr

v