Μενεγάκη: απέβαλα όταν ήμουν 3 μηνών έγκυος - ήμουν ερείπιο ψυχολογικά

Μενεγάκη: απέβαλα όταν ήμουν 3 μηνών έγκυος - ήμουν ερείπιο ψυχολογικά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για μια τραυματική της εμπειρία που της κόστισε πολύ ψυχολογικά. Όπως εξομολογήθηκε όταν ήταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, απέβαλε.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει ανοιχτά και στο παρελθόν για τις δύο αποβολές της. Οι στιγμές που έζησε ήταν δύσκολες και γι' αυτό, όπως εξήγησε, μετέπειτα απέφευγε να μιλάει δημόσια για τις εγκυμοσύνες της.

«Άκου, έχω πενθήσει για άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω. Είναι γνωστό και έγινε πολλά χρόνια πριν. Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Κι, όμως, πήγα στο νοσοκομείο δίπλα, στα πλατό τότε του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι.

Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί. Δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, γιατί κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι ήμουν έγκυος. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι ότι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτάγανε όλοι τι έχω. Εγώ τώρα σαν χαρακτήρας! Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς.

Ίσως για αυτό και δεν μοιραζόμουν πράγματα για εγκυμοσύνες, ειδικά, όταν αισθανόμουν ότι μάλλον είμαστε σε έναν πιο ασφαλή δρόμο γιατί φοβόμουν. Εγώ. Άλλος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν το συζητάει.

Μπορεί όταν το συζητάς, να σε πληγώνει πιο πολύ. Να μην σε αφήνει να φύγει το μυαλό σου» δήλωσε στην εκπομπή της.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v