Η μαμά μου έφυγε από έναν τοξικό γάμο και βρήκε την ευτυχία που της αξίζει

Η μαμά μου έφυγε από έναν τοξικό γάμο και βρήκε την ευτυχία που της αξίζει

Όσο προοδευτικός κι αν νομίζουμε ότι έχει γίνει ο κόσμος μας, το να χωρίζει και να ξαναπαντρεύεται μια γυναίκα εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού σε ορισμένες χώρες και ειδικά στην Ινδία. Πολλές γυναίκες κρίνονται αυστηρά επειδή αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να ξαναπαντρευτούν με την ελπίδα να βρουν την αληθινή αγάπη. Ωστόσο, αυτή η γυναίκα και η μητέρα της γκρέμισαν όλα τα στερεότυπα μέσα από μια πολύ συγκινητική δημοσίευση.

Το tweet που ανέβασε η κόρη αυτής της γυναίκας έγινε αμέσως viral και τα θετικά σχόλια έπεσαν «βροχή». Όπως εξήγησε η κοπέλα η μητέρα της είναι έτοιμη να ξαναπαντρευτεί και να γίνει ευτυχισμένη μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Η τελετή ήταν υπέροχη και με έπιασαν τα κλάματα από συγκίνηση. Ήταν τόσο όμορφη μαζί με τον νέο μου μπαμπά. Είμαι τόσο τυχερή που την έχω για μαμά! Είμαι το πιο ευτυχισμένο παιδί που τη βλέπω να παντρεύεται» έγραψε αργότερα.

Όσο χαρούμενη και αν είναι τώρα που μοιράστηκε αυτά τα νέα με τον κόσμο, η χρήστης έγραψε ότι υπήρξε μια εποχή που εκείνη και ο 16χρονος αδελφός της δεν ήταν υπέρ της ύπαρξης ενός νέου άνδρα στην οικογένειά τους, τονίζοντας όμως ότι τώρα είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι που έχουν μια πατρική φιγούρα στη ζωή τους.

Απ' ότι εξήγησε, η μητέρα της ξέφυγε από ένα τοξικό γάμο πριν από 15 χρόνια και τελικά βρήκε το κουράγιο να ξαναπαντρευτεί και να βρει την ευτυχία που της αξίζει.

Πηγή: apdirect.in

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v