«Δεν είμαι μικρή, είμαι μια 22χρονη γυναίκα παγιδευμένη στο σώμα ενός 8χρονου»

«Δεν είμαι μικρή, είμαι μια 22χρονη γυναίκα παγιδευμένη στο σώμα ενός 8χρονου»

Η Shauna Rae μοιάζει με ένα χαριτωμένο 8χρονο κορίτσι, όμως, στην πραγματικότητα είναι 22 χρονών! Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, είναι αληθινό - γι' αυτό και αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am Shauna Rae», στο οποίο απεικονίζει την καθημερινότητά της, τις αντιδράσεις όσων τη βλέπουν να πίνει και να καπνίζει, αλλά και τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η καθυστέρηση στην ανάπτυξη της Shauna Rae οφείλεται στο γεγονός πώς όταν ήταν βρέφος διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου. Έχει το ύψος που θα είχε ένα 8χρονο και συχνά την περνούν για παιδί.

«Η πρώτη εντύπωση που έχετε για μένα είναι ότι είμαι ένα κανονικό κοριτσάκι που κάνει κανονικά πράγματα για την ηλικία της. Αλλά κάνετε λάθος! Δεν είμαι μικρή. Είμαι μια 22χρονη γυναίκα που είναι παγιδευμένη στο σώμα ενός οκτάχρονου παιδιού».

Η Shauna ήταν έξι μηνών μωράκι όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. «Η υπόφυση μου είναι σχεδόν αδρανής εξαιτίας της χημειοθεραπείας» εξηγεί, ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Ο γιατρός μου η ανάπτυξή μου έχει σταματήσει. Τα οστά μου είχαν συγχωνευτεί και το ύψος μου θα παραμείνει μικρό».

Το ντοκιμαντέρ δείχνει τη Shauna καθώς προσπαθεί να πηγαίνει σε μπαρ, να κάνει τατουάζ και να γυμνάζεται σε γυμναστήριο. Όλοι φυσικά, την περνούν για μικρό κοριτσάκι!



Η νεανική της εμφάνιση έχει επίσης καταστήσει τα ραντεβού εξαιρετικά δύσκολα. «Είμαι ελεύθερη», δηλώνει. «Προσελκύω λάθος άτομα και είναι τρομακτικό. Αλλά αξίζει τον κόπο για να βρεις την ευτυχία».

Η μαμά της Shauna παραδέχεται με δάκρυα ότι είναι δύσκολο να την βλέπει να παλεύει με την ενηλικίωση. «Νιώθω σχεδόν ότι φταίω που θα πρέπει να το περάσει αυτό για το υπόλοιπο της ζωής της. Έτσι, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την προστατεύω».

Ωστόσο, η Shauna αισθάνεται ότι οι γονείς της είναι υπερβολικά προστατευτικοί. «'Επιθυμώ περισσότερη ανεξαρτησία από την οικογένειά μου γιατί δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς να κάνουν ερωτήσεις», λέει.

Πηγή: dailymail.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v