Συμβολικά και οικονομικά δωράκια για να εντυπωσιάσετε (και να βγάλετε την υποχρέωση)

Συμβολικά και οικονομικά δωράκια για να εντυπωσιάσετε (και να βγάλετε την υποχρέωση)

Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να μην ξέρουμε τι δώρο να πάρουμε στους συγγενείς και τους φίλους που μας έχουν καλέσει για τραπέζι τις γιορτές; Η αλήθεια είναι, πολλές! Γι' αυτό και φέτος σας προτείνουμε υπέροχες και οικονομικές ιδέες που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Επιτραπέζια γούρια για το 2022

Από τις πιο ασφαλείς επιλογές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σ' ένα γιορτινό τραπέζι, είναι να χαρίσετε στους οικοδεσπότες σας ένα επιτραπέζιο γούρι για το 2022. Αποφύγετε τα εμπορικά γούρια που κυκλοφορούν σωρηδόν παντού και προτιμήστε κάτι πρωτότυπο, το οποίο θα λειτουργήσει ως ένα κομψό μπιμπελό για το σπίτι. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Για περισσότερες ιδέες, δείτε εδώ.

Ένα εντυπωσιακό καλάθι με ποτό

Τα έτοιμα και στολισμένα καλάθια που βρίσκουμε συνήθως στις κάβες μας έχουν λύσει τα χέρια πολλές φορές και είναι μια ασφαλής και πολύ ιδιαίτερη επιλογή - που αν το ψάξεις, θα διαπιστώσεις ότι σε συμφέρει οικονομικά. Είναι το κατάλληλο δώρο για ζεστές και όμορφες γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Περισσότερα θα βρείτε εδώ.

Xριστουγεννιάτικες πετσέτες

Μια ιδιαίτερη πρόταση δώρου και λίγο πιο προσωπική είναι να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα σετ με χριστουγεννιάτικες πετσέτες προσώπου. Είναι ένα πρωτότυπο δώρο που σίγουρα οι οικοδεσπότες σας θα εκτιμήσουν. Για περισσότερα χρώματα και ιδέες, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Ένας ξύλινος καρυοθραύστης

Ο Καρυοθραύστης, η ομορφότερη ιστορία των Χριστουγέννων, είναι μια καλή επιλογή δώρου που θα προσφέρει χαρά στους οικοδεσπότες σας. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλοί σε διάφορα μεγέθη και τιμές για να επιλέξετε αυτό που σας συμφέρει καλύτερα. Το σημαντικό ωστόσο, είναι ότι πρόκειται να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους αγαπημένους σας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Βonus

Για ανθρώπους που η σχέση σας είναι λιγότερο τυπική, μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να πάρετε ότι σας έρθει στο μυαλό. Μια πρωτότυπη επιλογή ωστόσο, για γυναίκες είναι μια πλεχτή θήκη, καθώς και ένα αρωματικό φιαλίδιο- το οποίο μπορείτε να βρείτε σε διάφορα χρώματα. Η φίλη σας θα κουβαλάει παντού μαζί της το αγαπημένο της άρωμα, χωρίς να πιάνει χώρο στην τσάντα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ευχαριστεί για καιρό! Δείτε περισσότερα εδώ.

Αν ο οικοδεσπότης είναι άνδρας και θα θέλετε να του χαρίσετε κάποιο πιο πρωτότυπο και μοναδικό δώρο η πρότασή μας είναι ένα μπουκάλι θερμός για να κρατάει ζεστό ή κρύο τον καφέ του και που σίγουρα θα χρησιμοποιεί καθημερινά. 

Για περισσότερα, δείτε εδώ.

 

v