Μαμά έχασε τη ζωή για να σώσει τον 4χρονο γιο της - του επιτέθηκε ο σκύλος τους

Μαμά έχασε τη ζωή για να σώσει τον 4χρονο γιο της - του επιτέθηκε ο σκύλος τους

Μια μητέρα έχασε τη ζωή της ενώ προσπαθούσε να σώσει τον 4χρονο γιο της από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο τους. Η 35χρονη Heather Pingel μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αδελφή της, Shannon, μιλώντας στην εφημερίδα Wausau Daily Herald, είπε πως «είναι η πιο γενναία και η πιο δυνατή μητέρα. Είναι ηρωίδα»

Σύμφωνα με την οικογένεια, η 35χρονη είδε ότι το σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ, δάγκωνε τον 4χρονο γιο της και μπήκε ανάμεσά τους για να τους χωρίσει. Τότε, ο σκύλος της όρμησε προκαλώντας της βαριά τραύματα.

Η άτυχη μητέρα υπέστη νεφρική ανεπάρκεια και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί και στα δύο της χέρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ ο γιος της έκανε 70 ράμματα στο πόδι του.

«Δεν ξέρουμε πόση ώρα πάλευε με το σκυλί», είπε η Shannon και πρόσθεσε ότι ο σύντροφος της αδερφής της την βρήκε πεσμένη στο πάτωμα να αιμορραγεί. Η Pingel δεν ήταν σε θέση να δώσει στην αστυνομία εξηγήσεις για το τι συνέβη, επειδή ήταν τόσο σοβαρά τραυματισμένη. Δυστυχώς, λίγο αργότερα κατέληξε.

Πηγή: whdh.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v