Aγοράκι γεννήθηκε με ζωτικά όργανα έξω από το σώμα του - επέζησε κι είναι καλά

Aγοράκι γεννήθηκε με ζωτικά όργανα έξω από το σώμα του - επέζησε κι είναι καλά

Mια νέα μητέρα τρομοκρατήθηκε, όταν οι γιατροί της είπαν ότι το μωράκι της θα γεννιόταν με τα ζωτικά του όργανα έξω από το σώμα του. Παρά τις δυσκολίες και τον κίνδυνο, όμως, ο μικρούλης τα κατάφερε. Σήμερα είναι 5 εβδομάδων, υγιής και στο σπίτι του μαζί με τους γονείς του.

Η Ashlie Fowler, 29 ετών, από το Bury του Greater Manchester, πληροφορήθηκε στις 12 εβδομάδες που ήταν έγκυος, ότι το πρώτο της παιδί θα γεννιόταν με γαστροσχιστία, μια γενετική ανωμαλία που εμποδίζει το κοιλιακό τοίχωμα να σχηματιστεί πλήρως.

Παρά το γεγονός ότι ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά, τρομοκρατήθηκε όταν το μωρό γεννήθηκε με τα ζωτικά του όργανα έξω από το σώμα του. Ο μικρός Koa χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις εβδομάδες μετά τη γέννησή του.

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του γιου της, η νεαρή μαμά είπε:«Έκανα  καισαρική τομή, και αμέσως τον πήραν μακριά. Έβαλαν όλα τα όργανά του σε μια σακούλα, επειδή δεν ήθελαν να μολυνθεί. Δεν μπορούσα να τον αγκαλιάσω...»

Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και το αγοράκι, κατάφερε να επιβιώσει. «Είναι στο σπίτι τώρα και τα πάει καλά. Τον ονομάσαμε Koa, που στα χαβανέζικα σημαίνει μαχητής», είπε η Ashlie, ενώ συνέχισε λέγοντας «Το βάρος του είναι η μεγαλύτερη μας ανησυχία, επειδή με το έντερό του έξω δεν του επιτρεπόταν να φάει τίποτα την πρώτη εβδομάδα».

Πηγή: dailymail.co.uk


 

v