Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης την 20η και 22η μέρα του κύκλου;

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης την 20η και 22η μέρα του κύκλου;

Ερώτηση:
Είχα ελεύθερη επαφή με τον σύζυγό μου την 20η και 22η μέρα - με κύκλο περιόδου κατά μέσο όρο 29 μέρες. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης; Γιατί ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι μπορώ να πιάσω εύκολα παιδί λόγω της θέσης της μήτρας. Κανονικά σε 2 μέρες περιμένω να αδιαθετήσω. Αν δεν έρθει, μετά από πόσες μέρες να κάνω β χοριακή. Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Η πιθανότητα να είστε έγκυος υπάρχει μεν, αλλά είναι μικρή. Μπορείτε να κάνετε χοριακή γοναδοτροπίνη και τη μέρα της αναμενόμενης περιόδου.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v