Ασλάνογλου: για να αποκτήσω τον γιο μου έδωσα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου

Ασλάνογλου: για να αποκτήσω τον γιο μου έδωσα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου

Σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον 4χρονο γιο της, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και τα ταμπού σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση που αντέχουν ακόμα.

Για τον ερχομό του γιου της και το ρόλο της σαν μαμά είπε: «πιστεύω είμαι μια καλή μαμά που προσπαθώ να ακούω, να καταλαβαίνω και να συμπεριφέρομαι στον Κωνσταντίνο σαν να είναι ενήλικας κι όχι μωρό. Ήθελα να του μιλάω και να του δείχνω ότι έχει τις εναλλακτικές σύμφωνα με αυτό που μου ζητάει [...] Θέλω να μάθει να σκέφτεται, θέλω να είναι σωστός και επειδή είναι και αγόρι θέλω να μάθει να σέβεται γιατί θα γίνει άντρας.»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου δεν δίστασε να μιλήσει και για τη διαδικασία της εξωσωματικής, εξομολογούμενη και τις δικές της δυσκολίες: «ο Κωνσταντίνος είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής μου. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και ήρθε και δύσκολα ο Κωνσταντίνος. Παρόλα αυτά η χαρά μου είναι μεγάλη. Μου έστειλαν μήνυμα διάφορες κοπέλες από όλες τις ηλικίες όταν μίλησα ανοιχτά. Σε μία κοπέλα που ζει σε νησί, με ρώτησε για τον γιατρό και τη διαδικασία, της σύστησα τον γιατρό μου και αυτήν την στιγμή έχει ένα μωράκι. [...] Υπάρχει το ταμπού ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Μπορεί και οι άντρες να μη μπορούν να κάνουν παιδιά. Ή ότι οι γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι μεγάλες σε ηλικία. Δεν ισχύει αυτό.»

Μιλώντας για τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος, ήταν λακωνική αλλά συγκλονιστική: «πολύ κλάμα γιατί τα βάζεις με εσένα.»

Όσο για τον σύζυγό της, είχε μόνο τρυφερά λόγια: «ο Δήμος βρίσκει έναν τρόπο να μου τα κάνει όλα εύκολα και να μου λέει ότι όλα λύνονται και ότι είμαι εγώ εδώ.»

Πηγή: yupiii.gr

v