Σάντρα Μπούλοκ: «χωρίς την υιοθεσία δεν θα είχα αυτήν την υπέροχη οικογένεια»

Σάντρα Μπούλοκ: «χωρίς την υιοθεσία δεν θα είχα αυτήν την υπέροχη οικογένεια»

Μιλώντας για τη νέα της τανία «The Unforgivable», η Sandra Bullock εξέφρασε την προσδοκία ότι το φιλμ θα στρέψει την προσοχή προς το τι είναι η υιοθεσία και η αναδοχή, αλλά και στο τι σημαινει να νιώθεις κάποιους ανθρώπους οικογένειά σου.

Άλλωστε, η ίδια η Bullock έγινε μαμά καρδιάς όταν υιοθέτησε την κόρη και τον γιο της, εκείνη όταν ήταν 3 και εκείνον όταν ήταν ακόμη νεογέννητος. Μάλιστα, η μικρούλα είχε ήδη αλλάξει τρεις ανάδοχες οικογένειες και αυτό έκανε την προσαρμογή της σε ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον πολύ πιο δύσκολη.

«Αν δεν ήταν οι θεσμοί της υιοθεσίας και της αναδοχής εγώ δεν θα είχα την υπέροχη οικογένεια που έχω σήμερα. Το σενάριο της νέας μου ταινίας μου θύμισε πόσα εκατομμύρια παιδιά μεγαλώνουν χωρίς αγάπη – χωρίς έναν άνθρωπο να βλέπει σ’ εκείνα το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο», λέει η δημοφιλής ηθοποιός, «Και ταυτόχρονα, υπάρχουν εκατομμύρια ενήλικες που λαχταράνε να γίνουν γονείς».

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η Bullock είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την κόρη τους. «Τα βράδια κρυβόταν και την ψάχναμε μέσα στο σπίτι. Κάποιες φορές ήταν ακόμα με τα ρούχα της κι έλεγε πως είναι έτοιμη να φύγει. Συνεχώς μας έλεγε πως θα φύγει», θυμάται η πανευτυχής μαμά, «ενώ έκρυβε και φαγητό για να πάρει μαζί της».

Η Bullock ανησυχούσε, αλλά ο σύντροφός της τής έλεγε ότι το παιδί θέλει χρόνο. «Όταν θα είναι μαζί μας περισσότερο καιρό απ’ ότι δεν ήταν, τότε όλα θα στρώσουν», της είχε πει. Τελικά, με πολλή αγάπη και δείχνοντας της ότι θα είναι πάντα δίπλα της, οι δυο γονείς κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κοριτσιού και σήμερα είναι αχώριστοι. 

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v