Ποιο χάπι να πάρω και σε τι δοσολογία για να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Ποιο χάπι να πάρω και σε τι δοσολογία για να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Ερώτηση:
Καλημέρα. Θα ήθελα να καθυστερήσω την περίοδο μου. Ποιο χάπι προτείνετε να πάρω εφόσον έχει καταργηθεί το Primolut και σε τι δοσολογία;
Απάντηση:

Το να καθυστερήσετε την περίοδο σας δεν είναι τόσο απλό, όσο το να πάρετε ένα χάπι. Θέλει συνδυασμό ενεργειών και πάντα υπό την επίβλεψη του γυναικολόγου σας. Αν ψάχνετε για κάτι αντίστοιχο του Primolut, υπάρχουν πολλά στα φαρμακεία.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v