Μετά από μήνες αγωνίας έξω από ΜΕΘ και χειρουργεία τα 3δυμά μας είναι κοντά μας

Μετά από μήνες αγωνίας έξω από ΜΕΘ και χειρουργεία τα 3δυμά μας είναι κοντά μας

Ένα ζευγάρι που απέκτησε τρίδυμα λέει ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες που πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί ως οικογένεια, καθώς τα μικρά τους γεννήθηκαν πρόωρα και αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες.

Ο Marc, ο Harry και ο Jake γεννήθηκαν τρεις μήνες νωρίτερα στις 18 Μαΐου. Λόγω της προωρότητάς τους ζύγιζαν όσο ένα σακουλάκι ζάχαρης και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

«Δεν πέρασαν εύκολα και τα πράγματα μπορεί να μην είχαν εξελιχθεί καλά. Τα δύο αγόρια μάλιστα, χρειάστηκαν να χειρουργική επέμβαση ο ένας μετά τον άλλον. Βλέπω τα χαμόγελά τους και παίρνω τεράστια χαρά» δήλωσε η μητέρα των αγοριών.

Οι πιθανότητες να συλληφθούν με φυσικό τρόπο πανομοιότυπα τρίδυμα είναι μόλις 1 στα 200 εκατομμύρια!

Οι ευτυχισμένοι γονείς που έχουν ήδη δυο κόρες τόνισαν πόσο όμορφη έγινε η ζωή τους μετά την άφιξη των αγοριών τους, ενώ αστειεύτηκαν ότι η ζωή τους είναι αρκετά χαοτική.

Παρόλο που τα αγόρια είναι ολόιδια εμφανισιακά, οι γονείς τους λένε ότι έχουν ήδη διαμορφώσει τις δικές τους προσωπικότητες. «Ο Mark είναι συνήθως πολύ ήρεμος», δήλωσε ο κ. Jenkins. «Ο Harry είναι συνήθως πολυλογάς , ενώ ο μικρός Jake είναι ο αρχηγός της αγέλης».

Πηγή: bbc.com

v