Μετά το χάπι της επόμενης μέρας είναι φυσιολογικό να έχω αίμα για καιρό;

Μετά το χάπι της επόμενης μέρας είναι φυσιολογικό να έχω αίμα για καιρό;

Ερώτηση:
Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και μέσα σε ένα μήνα έχω δεύτερη φορά περίοδο. Στην αρχή, τις πρώτες μέρες είχα λίγο αίμα αλλά στη συνέχεια είχα περισσότερο και συνεχίζω να έχω εδώ και 10 μέρες τώρα. Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να απευθυνθώ κάπου;
Απάντηση:

Μετά το χάπι της επόμενης μέρας είναι αναμενόμενο να έχετε διαταραχή του κύκλου σας. Το χάπι αυτό καθεαυτό δημιουργεί διαταραχή του κύκλου ώστε να μην υπάρξει εγκυμοσύνη. Αν ανησυχείτε, μια εξέταση χοριακής γοναδοτροπίνης στο αίμα θα σας δώσει την απάντηση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v