Μετά από 16 ημέρες που είχα περίοδο, έχω πολύ αίμα. Τι σημαίνει αυτό;

Μετά από 16 ημέρες που είχα περίοδο, έχω πολύ αίμα. Τι σημαίνει αυτό;

Ερώτηση:
Είχα περίοδο χωρίς πολύ αίμα πριν από 16 ημέρες και σήμερα έχω όλη μέρα κόκκινο σκούρο προς καφέ αίμα. Τι πρέπει να κάνω;
Απάντηση:

Όταν υπάρχει αιμορραγία σε μια γυναίκα της ηλικίας σας, το καλύτερο είναι να επισκεφθεί τον γυναικολόγο της για εξετάσεις και υπερηχογράφημα, ώστε να ελέγξει και την μήτρα και τις ωοθήκες, οι οποίες πολλές φορές είναι η αιτία για διαταραχές στην εμμηνορρυσία.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v