Μαμά πήγε στο μαιευτήριο με ποδήλατο λίγα λεπτά πριν σπάσουν τα νερά της!

Μαμά πήγε στο μαιευτήριο με ποδήλατο λίγα λεπτά πριν σπάσουν τα νερά της!

Μια πανευτυχής μαμά που τυγχάνει να είναι και μέλος του κοινοβουλίου της Νέας Ζηλανδίας μοιράστηκε στα social media την ιδιαίτερη ιστορία της πρόσφατης γέννας της που, ευτυχώς, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Την περασμένη Κυριακή, αργά τη νύχτα, η Julie Anne Genter κατάλαβε ότι πολύ σύντομα θα γεννούσε το δεύτερο παιδάκι της κι έτσι πήρε το ποδήλατό της και έφυγε για το μαιευτήριο μέσα στο μαύρο σκοτάδι.

«Απίστευτα νέα! Στις 3 τα ξημερώματα υποδεχτήκαμε το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας», έγραψε, «δεν σκόπευα να γίνει έτσι, να πάω στο μαιευτήριο με το ποδήλατο, αλλά έγινε. Όταν φύγαμε με τον άντρα μου (με το ποδήλατο κι εκείνος) οι συσπάσεις δεν ήταν αισθητές, αλλά μετά από 10 λεπτά που έφτασα έρχονταν κάθε 2-3 λεπτά και ανέβαιναν σε ένταση».

Ευτυχώς, αν και παράτολμη, αυτή η επιλογή δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες και μετά από λίγο η Julie κρατούσε στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της.

«Είναι απίστευτο, η γέννα μου ήταν σύντομη και χωρίς περιπλοκές, και τώρα έχουμε ένα υγιέστατο, ευτυχισμένο πλασματάκι να κοιμάται εδώ δίπλα μας», συνέχισε.

Πάντως, όσο και αν δήλωσε ότι δεν σκόπευε να πάει να γεννήσει με ποδηλατάδα, η τολμηρή βουλευτής είχε επαναλάβει το εγχείρημα και στην πρώτη της γέννα, απλώς χωρίς την αίσθηση του επείγοντος και την έντονη αμφιβολία αν θα προλάβει να φτάσει πριν σπάσουν τα νερά.

Πηγή: people.com

v